A Leet Webshop felhozatalából szemezgettünk.

A Gamerland x SamsunGGamer Nights egy új, havi rendszerességgel jelentkező, ingyenes rendezvénysorozat, mely a Gamerlandben kap helyet, teljesen offline körülmények között. A gamereknek és e-sportolóknak lehetőségük nyílik egy PC-s, egy konzolos és egy mobiljátékban is összecsapni az értékes Samsung, Logitech termékekért és a Leet Gaming Webshop utalványokért. A felhozatal minden hónapban más lesz, ezúttal Warzone (Rebirth Island), Mortal Kombat XI és Clash Royale / Brawl Stars meccsekre számíthatunk majd. A belépés és a nevezés teljesen ingyenes, ezúttal a Warzone kivételt képez, de a nyereményalapba kerül majd a nevezési összeg teljes része.

A Leet Gaming Webshop a fentebb említett, megnyerhető utalványok mellett kuponkóddal és kedvezményes Samsung termékekkel is kedveskedik a vásárlóknak. Az AXXLEET10 beírásával 10%-os kedvezményt aktiválhatunk a kijelölt Samsung termékekre. Fontos információ, hogy a kódot az alapból akciós termékekre is felhasználhatjuk, így igazán baráti áron vásárolhatunk meg monitorokat és SSD-ket. Ebből a felhozatalból szemezgetünk most.

Samsung Odyssey G3 S24AG300NU

Szerencsére manapság egyre jobban elérhetőek bárki számára a 144Hz-es monitorok, 60 ezer környékén pedig már a TN panelt is elfelejthetjük. A monitor FullHD felbontással és 24 inches képátlóval rendelkezik, mely a legtöbb játékos szerint az arany középút, így nem igazán nyúlhatunk mellé. A VA panelnek hála pedig a szép színekről és a kellemes kontrasztarányról sem kell lemondanunk, így tartalomfogyasztásra is bátran befoghatjuk.

Az AXXLEET10 kupon beírásával már 61 988 Ft-ért a miénk lehet a G3-as monitor.

Samsung Odyssey G5 27″ WQHD

Ha a 27 inches képátló felé kacsingatnánk, akkor erősen megfontolandó a FullHD -> WQHD felbontáváltás is, hiszen így garantáltan nem kell tartanunk a pixeles képtől. Szintén egy VA panelt találunk a G5-ben, az ívelt kialakításnak köszönhetően pedig még jobban elmerülhetünk kedvenc játékaink világában. A 144 Hz ebben az árkategóriában alap, ahogy az 1ms-es válaszidő is.

Az AXXLEET10 kupon beírásával már 93 818 Ft-ért a miénk lehet a G5-ös monitor. 

Samsung EVO Plus 970 1TB

Manapság már szinte mindegyik modern alaplapon találunk M.2 PCIe csatlakozót, így különféle SATA/tápkábelek nélkül, gyakorlatilag pár másodperc alatt installálhatunk villámgyors SSD-ket a gépünkbe. Az 970 EVO Plus 3500 MB/s olvasási és 3300 MB/s írási értékekkel rendelkezik, így a mindennapok során nem nagyon tudjuk megizzasztani. PCIe Gen 3.0-es alaplapnál értelmetlen ennél gyorsabb háttértárat vennünk.

Az AXXLEET10 kupon beírásával már 43 900 Ft-ért a miénk lehet a 970-es SSD. 

Samsung 980 PRO 1TB

A PCIe Gen 4.0 csatlakozót viszonylag kevés alaplap támogatja, ám ha rendelkezünk ilyen csatolóval, akkor érdemes elgondolkodnunk, hogy egy ahhoz passzoló SSD-t vegyünk. A 980 PRO elképesztő, 7000 MB/s-os olvasási és 5000 MB/s-os írási sebességgel rendelkezik, így nem véletlen, hogy hőelvezető címkével is felruházták. Hosszú évekig megbízható társunk lehet a gépünkben.

Az AXXLEET10 kupon beírásával már 61 989 Ft-ért a miénk lehet a 980-as SSD.

A teljes Samsung felhozatalt >IDE< kattintva érheted el, bátran használd az AXXLEET10 kuponkódot!

Warzone, Clash Royale, Mortal Kombat – Indul a #SamsunGGamer Nights 2.0

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×