A Ubisoft bejelentette, hogy készül a Rainbow Six: Siege mobilváltozata, aminek egy tesztidőszaka is indul, amiben te is résztvehetsz.

Hosszú várakozás és rengeteg pletyka után a Ubisoft végre bejelentette, hogy készül a Rainbow Six: Siege mobilváltozata, ami a játékot egy új platformra hozza el. Az alapfelállás ugyanaz, tehát, aki ismeri a Siege-t, az pontosan érteni fogja a mobiljátékot is.

Így próbálhatod ki korábban a Rainbow Six Mobile-t.

 

Természetesen lesz tesztidőszak is, amiben bárki részt vehet, aki szeretne. A tesztek a következő hetekben zajlanak, a céljuk pedig az, hogy aki kipróbálja a játék jelenlegi verzióját, visszajelzést adjon annak működéséről. A lényeg tehát, hogy kipróbálni nem a végleges verziót lehet, sokkal inkább egy alpha tesztről van szó, ami később nyeri el végleges formáját.

Regisztrálni a tesztre a Rainbow Six Mobile hivatalos oldalán lehet, legalul. 

A regisztrálás persze nem jelent garanciát arra, hogy résztvehetsz a tesztben, de minél előbb teszed meg, annál több esélyes van. Az oldalon be kell jelentkezni a Ubisoft fiókkal, majd válaszolni néhány kérdésre. Ezt követően kaphatsz majd meghívást a tesztre.

FPS-játék mobilon?

Bár furának tűnhet a Rainbow Six Siege mobilon, a jelenség egyre gyakoribb. A Riot Games nem titkolta, hogy a Valorantot mobilra is el akarja hozni, de készül az Apex Legends és a Call of Duty Warzone mobilverzió is. A PUBG Mobile-hoz hasonló sikertörténetekkel nem nehéz belátni, hogy a fejlesztők miért akarnak ebben résztvenni.

Ezt láttad már?

Egy alap Gadgetet is buffoltak fejlesztők – Íme a R6S Y7S1.2 változásai

 

https://leet.hu/samsung/

×