Több száz RTX A4000-es videókártyát láthatunk a képeken.

Az elmúlt 2 évben a gamerek dolgát jelentősen megnehezítette több tényező, mely közül a VGA-piac alakulása fájt talán a legjobban. A járványnak, a chiphiánynak és a bányászoknak köszönhetően a videókártyák ára az egekbe szökött, míg elérhetőségük egyre jobban csökkent. A helyzet mostanra némileg stabilizálódik, ám nem minden régióban van ez így. A vietnámi játékosok különösen szenvednek a jelenségtől, nagyon úgy tűnik, hogy a bolthálózatok sem az ő pártjukat fogják.

Ismét lebukott egy számítástechnikai szaküzlet, több száz kártyát készítettek elő bányászok számára az épületben!

A Videocardz forrásai publikálták a fenti képeket, melyen jól látszik, hogy hatalmas méretű farmról beszélhetnénk, ha az összes egységet áram alá helyeznénk. A rigekben az Nvidia RTX A4000 névre hallgató kártyáit találhatjuk meg, melyet leginkább munkaállomásokba szánt a zöld óriás, előszeretettel használják profi stúdiók és tartalomgyártók egyaránt. Minden egyes rig 8 ilyen egységet tartalmaz.

A Nyugen Cong PC szaküzlet nem igazán titkolja, hogy mi is zajlik az épületen belül, nem is lehetne csak úgy eldugni ilyen tekintélyes mérettel rendelkező gyűjteményt. Korábban is láthattunk már hasonló nagyságrenddel bíró „bányászfarmot” , ám azokat direkt az erre kialakított raktárakban hajtották, nem egy számtechbolt közepén. A vietnámi közösség nem is tolerálja a történetet, szinte kivétel nélkül pofátlanságnak tartják azt, amit az üzlet művel, akkor is, ha nem is kimondottan „gamer” kategóriájú videókártyákról beszélünk.

Forrás: Videocardz

Androidosok vigyázzatok! – Teljes megfigyelésre használt kémvírus terjed


https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×