Ha szükséged van egy kis szünetre a Rockstar hatalmas, nyílt világú játéka nélkül is jól érezheted magad. Csekkold le ezeket a játékokat!

A Rockstar Games kiadásában megjelent Grand Theft Auto V közel egy évtizeddel később is hihetetlenül népszerű. Többjátékos módja, a GTA Online még mindig az egyik legtöbbet játszott játék a világon. Ráadásul most jelent meg PS5-re és Xbox Series X/S-re. Így vagy úgy, de nagyon valószínű, hogy játszottál már a GTA V-tel, de ha te is nagy rajongója vagy a nyílt világú játékoknak, akkor lehet, hogy valami hasonlóra vágysz, mint a GTA V, de mégis másra.

Ezt szem előtt tartva, íme néhány más nagy, nyílt világú játék, amelyeket érdemes kipróbálnod, ha szükséged van egy kis szünetre, de szeretnéd a realitást megtartani, ahelyett, hogy egy olyan fantasy irányba indulnál, mint a Skyrim vagy az Elden Ring.

Nézzük is ezeket a játékokat!

Watch Dogs 2

A franchise legújabb belépője, a Legion túlságosan a „játszhatsz bármelyik NPC-ként” trükkre koncentrál, ami egy gyenge történethez, unalmas karakterekhez és száraz küldetésekhez vezet. A Watch Dogs 2 ezzel szemben az eredeti nyílt világú formuláját veszi át, és egy színes, játszható karakterekkel és küldetésekkel tölti meg.

 

Ebben a játékban ráadásul rengeteg dolgot meg lehet hackelni, és olyan módon tudsz rosszban sántikálni, amit a GTA V közel sem tud megismételni. Meg akarsz hackelni egy rendőrautót, és óriási RC-autóként használni, elgázolva közben más rendőröket? Ezt is megteheted, és még sok mást is.

Saints Row The Third

Ha még őrültebb nyílt világú mókákra vágysz, akkor érdemes megnézned a Saints Row The Thirdet. Bár a sorozat minden játékának megvannak a maga rajongói, szerintem a harmadik rész tökéletes egyensúlyt teremt a földhözragadt GTA-klón és a túlzó hülyeségek között. Ráadásul 2022-ben szinte minden platformon játszható, beleértve a Switchet is.

Mafia III

Ha felfaltad a GTA V történetét, és egy másik nyílt világú játékot keresel, hasonlóan filmszerű történettel, akkor a Mafia III neked való. Története nehéz kérdéseket boncolgat, és nagyszerű szereplőgárdával meséli el, amelyet lenyűgöző írói munka támogat. A harc kissé ismétlődő lehet, akárcsak néhány mellékes tartalom, de ez nem von le a fő kampány szokatlan erősségeiből és csúcspontjaiból.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands/Breakpoint

A Ubisoft third-person taktikai lövöldözős játéka furcsának tűnhet, hogy szerepeljen ezen a listán, de hadd magyarázzam el. A Wildlands felrázta a Ghost Recon formuláját; a tipikus szintalapú lövöldözős játék helyett egy taktikai akciójáték, amely egy nagy, nyílt világban játszódik. Még mindig megtalálható benne az összes intenzív lopakodós akció és katonai technológia, amiről a sorozat híres, de most már ellophatsz egy motorkerékpárt, lecsúszhatsz vele egy hegyről, és a barátod a levegőben beléd csapódhat egy lopott helikopterrel.

State of Decay 2

Zombik! Mindenhol ott vannak. Még a Rockstar játékai sem mentesülnek ez alól, és modokon keresztül még a GTA V-ben is felbukkantak. A State of Decay 2 az, ami akkor történik, amikor egy fejlesztő fogja a GTA-játékok alapját – egy küldetésekkel, járművekkel és felfedezésre váró helyekkel teli nyílt világot – és az összes zsarut és gyalogost élőhalottakkal helyettesíti. Majd hozzáad egy bázisépítő mechanikát és co-opot is. A végeredmény egy szórakoztató nyílt világú akciójáték, amelynek középpontjában a túlélés áll.

Sleeping Dogs

Az összes 3D-s és HD-korabeli GTA-játék az Egyesült Államokban játszódik. Ez rendben is van, de a világ nagy hely, és a Sleeping Dogs a GTA-szerű formulát egy új helyszínre viszi: Hong Kongba. Nem sok játék játszódik Hongkongban, és egyik sem olyan szórakoztató és jó, mint a Sleeping Dogs. Ami igazán kiemeli ezt a játékot a többi GTA-klón közül, az a közelharcra és a pusztakezes harcokra való összpontosítás. A fegyverek ritkák a játékban, akárcsak Hong Kongban, így meg kell tanulnod a kombókat, és a környezetet kell előnyödre fordítanod a harcokban.

 

Nos, ezek a játékok, amik felkerültek most a listára. Mivel a GTA 6 már fejlesztés alatt áll, így tökéletes időtöltés lehet az összeset kijátszani.

Ezt olvastad már?

Óriási mérföldkövet ért el a Bitcoin – A kriptovaluta 90%-át már kibányászták

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×