A Twitch április elsejei kategóriája okos adott arra, hogy ilyesmire is legyen érdeklődés.

Több mint 2400 ember nézte, hogy valaki egy könyvet olvas a Twitchen. Az egyórás, lapozgatós műsor a Twitch egyik új április elsejei kategóriájának köszönhető, ami a Silent Reading nevet kapta. Vagyis csendes olvasás.

Mary Kish, a stream alatt érkező értesítéseken kívül csak a Lovesickness című művet olvasta.

Nem, nem felolvasta, hanem szépen csendben olvasta. Nem szólt egyébként semmit. A chatbe is csak hangulatjeleket lehetett küldeni. Nem volt mire reagálni, csak arra, hogy valaki könyvet olvas.

 

Persze nem ez volt az egyetlen vicces kategória, amit a Twitch április 1 alkalmából mutatott be annak érdekében, hogy poénra vegyék a bolondok napját. Volt Pizza Time, Character Creation, Chores, Odd Jobs, Rerands és Literally Just Chatting kategória is.

Ezek közül a Literally Just Chatting tűnt a legnépszerűbb poén-kategóriának, bár sokan úgy kezelték, mint a normál Just Chattinget, ahol a nézőkkel beszélgetnek. A poén viszont az új kategóriában az, hogy csak a chatelők beszélgetnek, a streamer nem.

Persze a streamerek mind-mind igyekeztek valamilyen poént vinni a műsorba tegnap, ám valóban meglepő, hogy az ilyen néma streamekre is ekkora nézettség szállt. Szállt, milyen fennkölt vagyok ma…

A Pizza Time (Pizzatájm – igen, ez lett a hivatalos magyar fordítás) kategóriában például PizzaPrincessG pitét készített egy New York-i éttermében.

 

Azt persze nem lehet tudni, hogy az ilyen poén-kategóriáknak milyen jövője lesz a Twitchen. Ugyanis sokan a mai napig nem találják a platformon a számukra megfelelő kategóriát. Ezzel talán a jövőben egyre több vicces tartalom lesz a csatornákon.

Ezt láttad már?

Felforgatta a gaminget – A Battle Royale TELJES története (Videó)

 

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×