Az elkövetkezendő napokban újabb Icon Upgrade SBC érkezik, legalábbis a FUT-Leaker-ek információi szerint.

Az elmúlt időszakban az EA nem volt éppen a legjobb formájában: gondoljunk csak a legutóbbi FUT Fantasy Eriksen-bakira (amiből egyébként rengetegen megszedték magukat mindenféle következmény nélkül), vagy éppen a korábbi Mid/Prime Icon Upgrade-ből érkező Moments lapokra, majd az egyébként igen érdekesnek mondható kompenzációra.

Forrás: Gamer

Ezúttal a FUT-Leaker-ektől (egészen pontosan a Twitter-en is megtalálható Fut Sheriff-től) újabb kiszivárgott hír érkezett: a napokban érkezni fog egy új Icon Upgrade-, pontosabban egy 92+ Prime or Moments Icon Upgrade SBC. A pontos dátumot még nem tudni, viszont ez felvet egy igen fontos kérdést.

Ez a kérdés pedig, hogy az EA vajon ezt is el tudja szúrni? Igaz, hogy Moments-től magasabb szintű Icon lap nincs a játékban, ami kiugorhat „véletlenül”, de például csúnya lenne, hogyha – ne adj’ Isten – valami hiba folytán Base Icon lapok esnének, vagy akár egy – korábbi bakit visszaidézve – elérhetetlenül alacsony százalékban dobna a játék Moments Icon lapot. Igaz, hogy az EA bizonyára újabb kompenzációval orvosolná a problémát; bár, ha azt vesszük, hogy milyenek voltak az eddigiek a játékostársadalomra nézve, akkor a későbbi FIFA 23-nak lehetne az is az alcíme, hogy

„Az EA kompenzációjától ments meg, Uram, minket!”

Ti mit gondoltok? Lemegy zökkenőmentesen ez az Icon SBC?

 

Kiemelt kép: EarlyGame

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Bundesliga csatár lesz megszerezhető a napokban!

 

×