Eljött a 2022-es Európa bajnokság végső összecsapásának ideje, amit most hátra dőlve nézhetsz a barátaiddal a Gamerlandben.

A League of Legends Európa-bajnokság (LEC) a Riot Games egyik legnagyobb profi League of Legends esport ligája Európában. A szezon végén a legjobban teljesítő csapatok kvalifikálják magukat a League of Legends világbajnokságra. A LEC a League of Legends legmagasabb szintjét képviseli Európában. Hamarosan elérkezünk a döntőhöz, amit nem kell egyedül nézned.

Találkozzunk április 10-én 17:00-tól Budapest legnagyobb esport komplexumában, és nézd Nerdhub, Adam Kiss és Paresz társaságában a döntőt!

A helyszínen az ország legnagyobb 8K LED falán vetítjük az adást. Az arénában magyar nyelven, míg a kisebb termekben angol nyelven nézhető. Az élő adás 17:00-kor kezdődik és várhatóan 21:00-ig tart.

GAMERLAND – Budapest, Szentendrei út 89-95, 2. ép, 4. lház, I. em, 1033

A helyszínre belépés 15:30-tól lehetséges.

Használd az AXXLEET10 kódot a Leet shopjában a legjobb SamsunGGamer termékekért.

A kód más kedvezményekkel is összevonható, így egyes termékekre akár 30-40% is lehet. A kupon kód a végösszeg árából jön le. A legjobb gamer monitorokra és SSD-kre érvényes.

A helyszínen lehetőséged van tombola vásárlására is, amiben most ilyen szuper Logitech exkluzív League of Legends termékeket nyerhetsz. Természetesen lesz ingyenes kvíz játék is. A jegyvásárlás után automatikusan az email címedre egy számlát és külön egy QR kódot tartalmazó e-mailt kapsz. A jegyet kérjük, ne nyomtasd ki, a mobiltelefonodról le tudjuk olvasni, csak arra figyelj az legyen feltöltve

JEGYVÁSÁRLÁS

A rendezvényre oltási igazolás és maszk sem kell. A helyszínre máshol vásárolt ételt és italt nem lehet behozni. Kövesd az Axxial Gaming instagram oldalát! Most jegyeket is nyerhetsz!

Te ott leszel?

×