Annyiba kerül az egész csomag, mint egy jobban kinéző kés.

Annak ellenére, hogy a Riot Games kedd délután erős csúszást emlegetett a Valorant 4.05-ös frissítésével kapcsolatban, a hajnali órákban mégis megérkezett a javítócsomag az NA/LATAM régiók kivételével mindenhova. Természetesen ilyenkor az adatbányászok is azonnal aktivizálják magukat és a segédprogamokat, hogy minél hamarabb megtalálják az esetlegesen meg nem említett újdonságokat. Ezúttal sem kellett csalódnunk, egy jövőben érkező skincsomag nyomaira bukkantak a Valorant fájlaiban.

Barátságos árcédulával érkezik az Endeavour Bundle!

 

Az Endevaour Bundle egy extra variánsoktól és különféle effektektől mentes kollekció lesz, melynek egyes darabjait már in-game is megtekinthetjük. A Riot Games ennek megfelelően lőtte be az árakat, a skineket külön-külön megvásárolva 875 VP-t kell kicsengetnünk, míg a teljes csomagért 2930 VP-t kell otthagynunk az in-game Storeban. Az alábbi fegyvereket találjuk meg a Bundle-ben:

  • Vandal
  • Ghost
  • Operator
  • Bulldog
  • Ares

A megjelenés pontos időpontja egyelőre ismeretlen, az biztos, hogy a „Featured” helyet még legalább egy hétig az „Ace” kollekció foglalja el a játékban. A felhasználók örömmel fogadták a szerényebb árcédulával ellátott skineket, még akkor is, ha nem feltétlenül nyerte el teljes mértékben a tetszésüket.

Mit szólsz a skinekhez?

Megér ennyit? – Elon Musk a megszokottnál is drágábbá teszi az űrinternetét

×