Teljesen megosztotta a közösséget a fejlesztők váratlan lépése.

Vasárnap kora délután startolt el a Fortnite legújabb, Chapter 3 Season 2 – Resistance nevet viselő szezonja. A szokásos újdonságok mellett az Epic Games egy meglehetősen váratlan döntést is meghozott, melyet vegyes érzelmekkel fogadott a játékosközösség. Nemes egyszerűséggel úgy alakították a játék történetszálait, hogy az építési mechanika az „alap” módokban megszűnt létezni, más eszközökkel, mechanikákkal kell a játékosoknak túlélniük egy-egy párharcot.

Teljesen két részre szakadt a tábor, egymást próbálják meggyőzni!

 

Rengeteg felhasználó örült a hírnek, főleg azok, akiknek komoly problémáik voltak az építés megtanulásával, valamilyen okból kifolyólag. A másik tábor szerint azonban a Fortnite egyedisége veszett el egy kicsit a mechanika ideiglenes eltávolításával. Ez is teljesen érthető, ám ne feledjük, hogy a „Core” (Solo, Duo, Squad) módok kivételével gyakorlatilag minden módban ott van az építés lehetősége, legyen szó Creative vagy épp Arena játékmódokról.

Sokak úgy gondolják, hogy az Epic Games ezt a pár napos időszakot szépen kiértékeli a saját belsős statisztikái segítségével és nagyban befolyásolhatja majd ez az időszak játék jövőjét. A fájlok tanúsága szerint a fejlesztők biztosan készülnek egy külön, építés nélküli LTM móddal is, a kérdés az, hogy milyen módon vezetik majd be.

Szavazz! – Szerinted jó döntés volt az építés kivétele a játékból?

PollsAmennyiben nem töltene be a szavazófelület, kérlek töltsd újra az oldalt vagy kapcsold ki az adblockert! 

×