A játékosok keresik az öt legjobb junglert, akivel a League of Legends 12. szezonjában climbolni lehet.

Akár tapasztalt climberek, akár újoncok vagytok a játékban, a patch note változások megkövetelik tőletek, hogy lépést tartsatok és folyamatosan tanulják, mely bajnokok a legjobbak. A lista több régió játékosainak véleményén alapul, szóval lehetséges, hogy nem lesz rajta a kedvenc, vagy a mostani legjobb győzelmi aránnyal rendelkező jungler.

Ezt szem előtt tartva, íme az öt jungler listája, akikkel jelenleg érdemes mászni a 12. szezonban.

1. Nunu & Willump

Nunu & Willump erős tag-team duóvá vált a jungelben. A hatalmas hógolyónak köszönhetően Nunu & Willump a tökéletes gankerek. A buildjüktől függően sok sebzést tudnak okozni, vagy tankossá válhatnak. Erősek a korai játékban, és nagy sebességgel képesek kipucolni a jungelt.

2. Xin Zhao

A lista második helyezettje, Xin Zhao az egyik legjobb jungler a 12. szezonban. Bár ebben a szezonban kapott egy nerfet, ami megnövelte az Audacious Charge (E) cooldownját és csökkentette a Crescent Guard (R) sebezhetetlenségi időtartamát, ez nem befolyásolta a sebzését vagy a korai gankeket. Ő egy erős midgame carry a legújabb bruiser itemmel, ami több snowball potenciált ad neki.

3. Trundle

Trundle egy hihetetlen bajnok a jungleben. Mozgássebességet és támadási sebességet tud építeni, miközben lassítja az ellenséges bajnokokat. Ez lehetővé teszi számára, hogy különböző sávokat gankeljen és gyorsan elfoglalja a jungle célpontokat. Azzal a képességével, hogy képes lelassítani, illetve meggátolni az ellenséges bajnokokat, és rövid idő alatt sok sebzést osztani, Trundle továbbra is az egyik legjobb jungler a 12. évadban, akivel a játékban fel lehet kapaszkodni a különböző rangokon.

4. Vi

Még mielőtt a Netflix Arcane című sikersorozatának megjelenésével gyorsan népszerűvé vált volna, Vi mindig is sokak választása volt. Vi képességei lehetővé teszik számára, hogy pillanatok alatt leszedje a campeket, miközben tökéletes még a gankelésre is. Fantasztikus jungler, mivel hatékonyan tudja gankelni a sávokat és gyorsan biztosítani a célpontokat.

5. Warwick

Warwick az egyik eredeti jungler, akit sokan választanak. Ennek oka, hogy képes üldözni az alacsony életerővel rendelkező bajnokokat, és ijesztően gyors ütemben tisztítja a jungelt. Mivel képes tankolni és meglepni az ellenséget a közeli bokrokból, remek választás kezdőknek és profiknak egyaránt.

Nos a játékosok szerint ezekkel a junglerekkel a legkönnyebb most a climb. Te maineled bármelyiket is?

Még több sorozat érkezik? – A Riot Games felvásárolta az Arcane animációs stúdióját

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×