Christian Eriksen, a dán válogatott és korábban Inter játékos is speciális lapot kap a holnap este érkező FUT Fantasy Promo-ban. Lássuk, mivel állunk szemben?

A legutóbbi EB egyik, ha nem a legtragikusabb pillanata volt a dán játékos, Christian Eriksen pályán kapott szívrohama. Kérdéses is volt, hogy vajon folytatja-e az aktív pályafutását a felépülését követően? Nos, az Inter nem tudta tovább alkalmazni, mivel az olasz bajnokság szabályai szerint olyan játékos nem játszhat aktívan, akinek szívproblémái vannak.

Forrás: www.nb1.hu

Később már attól volt hangos a sajtó, hogy továbbra is folytatni szeretné a profi labdarúgást, nemrég kiderült, hogy ismét a dán válogatott keretét erősíti, illetve jelenleg a Premier League-ben szereplő Brentford játékosa. A FIFA 22-ben is visszatér most egy speciális lappal a holnap este érkező FUT Fantasy Promo-n belül. A szóban forgó lap SBC-ből lesz megszerezhető, első ránézésre nem rossz lap, különösen, hogy fejlődő kártyáról van szó, tehát még komolyabb értékeket is kaphat a meglévőknél. Természetesen azt sem szabad elfelejtenünk, hogy zöld linket kaphat Christensen-el párosítva. Nos, íme a lap:

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: www.bumm.sk

 

Ezt olvastad már?

Bréking! – Ezek a lapok már biztosan érkeznek a következő Promo-ban!

×