A FUT Birthday Promo leköszönő hetében járunk és egy újabb hét elteltével megérkezett ismét egy In Form brigád a Team of the Week-ben.

Újabb hét telt el az előző Team of the Week óta, ahol Mbappé-val az élen egy kicsit jobb csapat érkezett a korábbiakhoz képest. Ezúttal nem igazán sikerült hozni a múlt heti szintet.

Forrás: www.9to5fortnite.com

Ezúttal egyedül csak Cristiano Ronaldo kapott olyan In Form lapot, ami 90 feletti (92), rajta kívül mindenki 90 alatti. A Juventus lengyel kapusa, Szczesny kapott 89-es lapot, majd a többi már csak a fodder kategóriába sorolható. Tény, hogy ebből a TOTW-ből sem igazán van olyan kártya, amire azt mondanánk, hogy „na, ez igen!”, de azt figyelembe véve, hogy érkezik pénteken az új Promo, a FUT Fantasy, érdemes lehet betárazni az In Form lapokból, hiszen szinte biztosra vehető, hogy a 2 hetes eseménysorozat tartalmazni fog speciális lapot adó SBC-t, ha pedig az nem, akkor is érkezik nemsokára a POTM Nkunku és a POTM Mbappé SBC-k is. Szóval nem lesz rossz helye annak a néhány speciális fodder-nek. Nos, íme a Team of the Week 26:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EA SPORTS FUT (@easportsfut) által megosztott bejegyzés

Ti mit szóltok hozzá?

 

Kiemelt kép: US Sports

 

Ezt olvastad már?

Ezt figyeld! – Újabb információk szivárogtak ki a Fantasy FUT Promo-ról!

×