Több attachment is hibásan működik,

TrueGameData nevét nem kell bemutatni, ha kicsit is otthonosan mozgunk a Warzone világában. A többi tartalomgyártóval ellentétben nem hangzatos címekkel, hanem meglehetősen komoly kutatómunkával és annak eredményével vértezi fel videóit. Ezúttal a Vanguard attachmenteket elemezte végig, hamar kiderült, hogy nincs minden rendben ezekkel sem.

Több Vanguard kiegészítő is hibásan működik, nem úgy, ahogy a fejlesztők megálmodták!

 

A Warzone játékmódokban akár egy-egy attachmenten is múlhat a tűzpárbaj kimenetele, legyen szó kellemesebb kezelhetőségről vagy épp gyorsabb mozgásról. TrueGameData meglepően tapasztalta, hogy ezek átvizsgálása közben több hibával szembesült, melyek feleslegessé teszik egy-egy kiegészítő felszerelését, de kritikus esetben akár még gyengíthetik is a fegyvereinket. Nézzük is, hogy mely példányokat érdemes kerülnünk, ha jót akarunk magunknak:

  • Welgun esetén érdemes kerülni a Flash Hider muzzle és Unmarked perk kiegészítőket
  • Vanguard sniperek esetén a Shrouded Perk nem működik úgy, ahogy a fejlesztők hirdetik, ezért gyakorlatilag felesleges használni azokat
  • A Flinch Resistance tulajdonsággal rendelkező kiegészítők, mint például a VDD Thumbhole szintén hibásan működik, jelenleg semmilyen hasznunk nem származik a használatukból

Remélhetőleg a fejlesztők is jegyzeteltek a videó megnézése közben és a közeljövőben ezekre a problémákra is érkezhetnek majd javítások.

A legendás Modern Warfare SMG lehet Rebirth Island visszatérő királya

https://leet.hu/shop/newmerch/

×