Úgy tűnik, hogy egy játék fejlesztője nem rejti véka alá a véleményét, bizonyos politikai kérdésekben. Ez persze nem szerencsés a játék patch notes leírásában.

Egy indie fejlesztésű gladiátoros játék, a Domina rengeteg negatív kritikát kapott az 1.3.18-as béta-frissítés patch notes leírása miatt. Ott ugyanis, miközben felsorolják, milyen újdonságokat kapott a játék, nem szép szavakkal azt is leírják, hogy mit gondolnak a sok országban még kötelező maszkviselésről.

„VEDD LE A KI*****TT MASZKOT” – kezdi a felhívást a fejlesztő.

„Ha legközelebb a boltban jársz, próbáld megmutatni egy nőnek az arcodat. Légy magabiztos, ne félj a HAZUGSÁGOKTÓL – lehet, hogy szerzel egy barátnőt” – folytatják. Igen, bármennyire is furcsa, ez a szöveg a Domina nevű játék frissítési jegyzetében volt olvasható. Bár nálunk Magyarországon már nem kötelező a maszk használata, sok országban még mindig az, sokan pedig a szabályozások ellenére, saját biztonságuk érdekében továbbra is hordják.

Nem ez az első alkalom, hogy a Dolphin Barn játékfejlesztő a játék leírásában tájékoztatja a felhasználókat egyedi világnézetéről. Korábban a 1.2.89-es béta frissítésben arról írtak, hogy „a gyenge férfiakból hiányzik a jellem, és az nem szerezhető meg a pornhubon keresztül.”

Persze nem sokkal a leírás után záporozni kezdtek a negatív értékelések:

Mindazonáltal a Dolphin Barn minden bizonnyal most híresség, vagy inkább hírhedté tette a Domina című játékot. Ha eddig nem is hallottál róla, most emiatt igen.

Ezt láttad már?

Már azonos nemű párokkal is játszható a Heaven

 

https://leet.hu/streamplify

×