Februárban már több jel is utalt az együttműködésre.

Március 7-én egy érdekes, ám nem teljesen váratlan bejelentéssel jelentkezett a FaZe Clan marketingcsapata. Hétfőn megtudhattuk, hogy a legendás West Coast rapper, Snoop Dogg több szinten is összefonódik a népszerű esport/gamer organizációval. Természetesen tvábbra is folytatja az utóbbi években megkezdett streamer, tartalomgyártó vonalat, ám eközben a hamarosan tőzsdére vonuló szervezet igazgatótanácsának is tagja lesz.

 

Az igazi rajongók már számítottak valami hasonlóra, hiszen a februári Super Bowl LVI Halftime Show alatt a FaZe Clan ikonikus logóját mintázó nyakláncban virított a rapper a színpadon. Snoop Dogg a tőle megszokott egyszerűséggel elintézte egy „csatlakoztam a FaZe Clan-hoz” szöveggel a bejelentéshez tartozó mini-videó posztolását Twitteren.

 

A PR anyagból az is hamar kiderült, hogy a megegyezést a világhírű sztár fia, Cordell Broadus kezdeményezte, úgy érezte mindkét fél és a közösség is profitálhat az együttműködésből. Snoop Dogg elárulta, hogy bár továbbra is a  Madden széria az abszolút kedvence, ez nem akadályozza meg abban, hogy folyamatosan új címekkel bővítse a repertoárját.

A FaZe egy jótékonysági programba is belekezd majd a rapper támogatásával, melyben fiatalokat támogató karitatív tevékenységek állnak majd a középpontban. Egyik szereplőnek sem ismeretlen terület ez, hiszen pont a Super Bowl előtt utalt át 25000 dollárt a FaZe a Snoop Youth Football League-nek melyet a rapper azért hozott létre, hogy a Los Angeles-i fiatal sportolókat támogassa céljaik elérésében.

Folytatják a Free Guy történetét, még franchise is lehet belőle

https://leet.hu/nonap/

×