A PBE patch notes árulkodik.

A Valorant fejlesztői hónapokkal ezelőtt létrehozták egy „PBE” névre hallgató klienst, ahol az NA régió kiválasztott játékosai idő előtt kipróbálhatnak olyan újdonságokat, funkciókat melyek csak később érkeznek meg a játékba. Általában egy frissítésnyi előnnyel rendelkeznek, ám olyan is előfordult már, hogy több hetet kellett várni az éles ágba való implementálásba, mert hibát találtak a PBE felhasználók.

Ezúttal a célkeresztekhez nyúltak kicsit hozzá a Riot Games munkatársai!

 

A játékosok mostantól sokkal könnyebben importálhatnak és exportálhatnak célkereszteket, a profi játékosok crosshair beállításait sem kell egyesével végigzongorázni a játékbeállításokban. A Settings -> Crosshair fülön találhatunk majd egy felfele mutató nyilat a Crosshair Profile felirat mellett. Ezt megnyomva egy kódot generál nekünk majd a játék, melyet elmenthetünk vagy átküldhetünk ismerőseinknek.

CS:GO-ban már régóta ott a Share/Import

Az importálás is hasonlóan egyszerű lesz, a profik, tartalomgyártók vagy épp ismerőseink által megadott kódokat a Crosshair Profile melletti, lefelé mutató nyílra kattintva adhatjuk meg és egy pillanat alatt be is tölti nekünk a Valorant. CS:GO-ban találkozhattunk már hasonló megoldással, régóta kérték a játékosok itt is, úgy tűnik, hogy a fejlesztők szerint most érkezett el a megfelelő pillanat.

A pályaválasztás folyamata is változott:

A Riot megváltoztatta a Valorant pályaválasztási folyamatát, de a játékosok még mindig nem választhatnak

https://leet.hu/nonap/

×