Egyre többen aggódnak a Season 2 miatt.

Az Epic Games tavaly decemberben elstartoltatta a Fortnite harmadik fejezetét és első szezonját, akkor lehetett már tudni, hogy valamikor márciusban érkezik csak a következő szezon. A fejlesztők pár napja publikáltak egy blogbejegyzést, melyben a Crew előfizetés előnyeit sorolták fel, illetve megerősítették, hogy valóban pár hét választ el minket a Season 2 kezdőnapjától.

Az orosz-ukrán háború miatt az Epic Games kénytelen csúsztatni a szezont?

 

Az elmúlt napokban több, a Fortnite világában otthonosan mozgó és akár belsős Epic információkkal is rendelkező adatbányász, tartalomgyártó is aggódva figyeli a világ történései mellett a játékkal kapcsolatos híreket is. Nem titok, hogy a Season 2 tematikája a The Seven és IO közötti harcra, háborúra épít, mely erősen áthallásos lehetne a jelenlegi helyzetben.

Az Epic Games több alkalommal, ennél sokkal kisebb dolgok miatt is csúsztatott szezonokat, így teljesen elképzelhető kimenetelről beszélhetünk. A fentiek ellen szól, hogy a Fortnite Crew blogbejegyzés pár nappal a konfliktus kezdete után élesedett, ekkor már a cég vezetősége is tisztában lehetett annak fontosságával. Érdemes lesz figyelgetni az elkövetkezendő napok Fortnite híreit, hiszen valóban ott lebeg a csúszás lehetősége a Season 2 felett.

Pár visszatérő fegyvert is ismerünk:

Két ikonikus fegyver is visszatérhet a következő Fortnite szezonban

https://leet.hu/shop/newmerch/

×