A Warzone fejlesztői még az előző héten megerősítették, hogy a Bren LMG bugos, nagyobb sebzést okoz, mint kellene, de a Raven még mindig nem nerfelte.

A Warzone Pacific Season 2 frissítése a tervek szerint mind a meta Bren LMG-t, mind az MP-40 SMG-t nerfelte volna. Mivel ez a két fegyver túl erős volt, és a metát ideje volt lecserélni. Ehelyett míg az MP-40 megszenvedte a nerfet, a játékosok gyorsan rájöttek, hogy a Bren egyáltalán nem tűnt érintettnek. A long range király, amely elvileg három nerfet kapott volna, végül erősebb lett, mint valaha.

A rajongók napokon belül az internetre vetették magukat, hogy panaszkodjanak a Bren folyamatos dominanciája miatt. Amiről kiderült, hogy silent buffot kapott – hasonlóan az azóta javított PPSh-hoz -, és a tényleges nerfek már úton vannak.

Bár a Raven Software nem sokat beszélt a Brenről a közösségi médiában, a Trello táblájukon a „Globális kérdések” alatt említik a fegyvert. Mint kifejtik, „a Light Machine Gun Charlie (VG) sebzési profilja hibás, ami a normálisnál magasabb sebzési profilt eredményez”. Ez azt sugallja, hogy egy javításnak úton kell lennie, hogy végre gyengítse a Bren-t.

Ám mikor érkezik végre a nerf?

A hibáról majdnem egy hete tudnak, de a Bren azóta is darálja az embereket a véletlen buffolt statisztikájával, amit nemrég nerfeltek.

Itt a legfőbb probléma nem a meta fegyvereken van, hanem azon, hogy a Raven Software nem képes kijavítani valamit egy hét alatt. Persze ígérgették, hogy mostantól sokkal jobban odafigyelnek a játékosok igényeire és a javítások sokkal gyakoribbak lesznek, de amint látszik ez is csak egy üres ígéret volt.

Mai napig rengeteg játékos panaszkodik, hogy a játék nem indul rendesen, és ezt főleg konzolon tapasztalják, ami a játékosbázis nagy részét teszi ki. Íme az Raven Trello táblája, ahol nyilvántartják a hibákat.

Íme miért olyan OP a Bren:

Mi történik a fejlesztők gépein? – A közösségkedvenc Warzone LMG is “titkos” buffot kapott

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×