A fejlesztők már generálják a hype-ot.

Kedd délután, ha nem jön közbe semmi, akkor az NA/LATAM régiók az elsők között kapják meg a Valorant 4.04-ás frissítését. Ekkor publikálják majd a fejlesztők a pontos patchnotes-t is, ám pár dolgot biztosan tudunk már előre. Megérkezik a régóta várt Yoru rework, mellyel a picklista végéről szeretnék kirántani az ügynököt a fejlesztők, illetve az is 100%, hogy sem új pályát, sem új ügynököt nem tartalmaz majd az update.

A fejlesztők már hétfőn elkezdték az ilyenkor szokásos marketinghadjáratot!

 

Az első videóban a Yoru átdolgozás néhány elemét pillanthatjuk meg. Láthatjuk, hogy ultimate közben is szabadon használhatjuk a képességeinket, illetve néhány képkocka erejéig az átdolgozott decoy gránát is felbukkan. A fentieken kívül számíthatunk még a teleport képesség átalakulására és finomítására is.

 

A második videóban a korábban már kiszivárgott Gaia’s Vengeance fizetős kollekció darabjait pillanthatjuk meg közelebbről. Láthatjuk az egyes fegyvereket, a variánsokat és a Finisher (befejező) effektek is, mely úgy tűnik egy fát fog majd megformázni, hűten a bundle nevéhez. Az európai szerverekre magyar idő szerint 9 órakor érkezhet majd meg a frissítés, ekkor már pontos listánk lesz az összes változásról.

Ha a Battle Pass skinek is érdekelnek:

Kellemes felhozatallal érkezik a következő Valorant Battle Pass

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×