A Warzone játékosok úgy gondolják, hogy egy nagyon régóta vágyott funkció érkezhet a közeljövőben, mindezt pedig egy glitchből olvasták ki.

A Warzone több funkciót is ökörölt a Call of Duty többjátékos világából. Az összes fegyvert, perkeket, calling cardokat, és a térképek egyes részeit.

Egy azonban még mindig hiányzik a játékból, ami már több mint 10 éve az FPS franchise egyik alapeleme.

A final killcam ikonikus volt a CoD világában, ám a Warzone-ban még mindig nincs ilyen funkció. Ez most megváltozhat. A Warzone megjelenése óta a játékosok könyörögtek, hogy adjanak egy final killcam-et a battle royale-hoz, ami sokak szerint végre meg is érkezhet.

 

Egy Reddit-posztban „KezzaaB” egy érdekes bugot mutatott be a meccsük végén, ahol úgy tűnik, hogy a játékba megérkezhet a kill cam.

Just had a final killcam on BR, WTF?! 😂 from CODWarzone

Ahogy a klipben látható, Kezzaa összeszedte a győztes killt. Az exfil vágókép helyett viszont a játékos egy kill camot kapott, ahol a bal felső sarokban a „Final Kill” szó szerepelt. Ez meggyőzte a rajongókat arról, hogy ez a funkció talán még érkezhet a játékba. „Remélem, tényleg behozzák” – írta az egyik felhasználó. „Én minden utolsó körben a Throwing Knife killekre mennék, ha ezt bevezetnék”.

Egy másik személynek jobb ötlete támadt az exfil jelenet kiváltására. „Egy egész montázst kellene készíteniük a győztes csapatnak” – mondták. Bár ez látszólag egy glitch, a játékosok régóta kampányoltak azért, hogy ez a funkció átkerüljön a többjátékos módból, és ez lehet ennek az első jele.

Én viszont személy szerint úgy gondolom, hogy a Raven Software semmi ilyesmin nem gondolkodik, ez csak egy sima glitch volt.

A páncélozott kocsit már elkaptad?

Busás jutalom üti a markod! – Így pusztítsd el a Warzone új páncélozott járműveit

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×