Ma este kupadöntőt játszik a Liverpool és a Chelsea, ezzel az előző Showdown SBC-ből szerezhető lapok közül csak egyikük fejlődhet.

Ma este a Carabao Cup döntőjében összecsap a Liverpool és a Chelsea, szóval igazi derbinek nézhetünk elébe. A legutóbbi Showdown SBC során lehetőségünk volt megszerezni 1-1 játékost a 2 csapatból: az Anfield Road ifjai közül Divock Origi, a londoni együttes tagjai közül pedig Mason Mount volt elérhető a csapatépítő küldetések során.

Forrás: www.dexerto.com

A döntő semleges helyszínen, a Wembley-ben kerül lejátszásra, szóval mindenképpen kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a végkimenetele, hiszen ezen múlik egyrészt a kupa sorsa, másrészt pedig a speciális kártyák fejlődése. Amennyiben Origi lapját vettétek ki, mindenképpen jól jártatok, hiszen, ha nem is fejlődik, akkor is egy igazi beast lap: minden értéke abszolút alkalmas arra, hogy akár kezdőként, akár super-sub-ként győzelemre vigye a csapatotokat. Mount-nál már más a helyzet; vele valamiért nagyon elbántak a készítők. Annyi hasonló, vagy jobb értékkel bíró lap mozog már a játékban jelenleg is, hogy maximum a Chemistry növelése miatt lehet jó választás, neki nagyon kéne az a +2 Upgrade.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ChuBoi | FIFA 22 (@chuboi) által megosztott bejegyzés

Nos, izgalmas találkozónak nézhetünk elébe, hiszen az elmúlt meccseken nyújtott teljesítmény hasonlóan mozog mindkét csapatnál, szinte azonos eredményekkel zárták a meccseiket. Viszont, amennyiben egyikük, vagy másikuk zárja győzelemmel a mérkőzést – mivel döntő létére döntetlen nem maradhat -, így fog a tervek szerint kinézni a továbbfejlődött lap:

Forrás: www.twitter.com

Ti melyiküket szedtétek ki?

 

Kiemelt kép: www.standard.co.uk

 

Ezt olvastad már?

Hoppá! – Ezt nyilatkozta a FIFA 22 arca a játékkal kapcsolatban!

×