Ha minden igaz, a DICA fejlesztői még nem mondtak le a játékról, de nem igazán kommunikálnak a játékosokkal. Elvileg hamarosan többet megtudhatunk.

Az utóbbi időben nem sokat lehetett arról hallani, hogy hogyan alakulhat a háttérben, fejlesztői szinten a Battlefield 2042 jövője. Sokan azt feltételezik, hogy mind az EA, mind a DICE lemondott a játékról, a helyzet viszont nem ilyen egyszerű. A fejlesztők rengeteg posztban írtak már arról, hogy elkötelezettek a játék kijavítása mellett. Sajnos azonban erről sok információ nem érkezett. Legutóbb az EA és a Battlefield 2042 kommunikáció vezetője a Twitteren azt ígérte:

megmutatják, hogy a visszajelzések alapján milyen változásokra számíthatunk a jövőben.

Nemrég azt a kérdést szegezték a fejlesztőknek, hogy mikor kezdenek el a közösség kéréseire hallgatni. Február elején erre érkezett válasz:

„Ami biztos megtörténik, az az, hogy meghallgatjuk a közösséget. Elköteleztük magunkat, hogy megmutatjuk a visszajelzések eredményeként történt beszélgetéseket, és hogy hogyan viszünk azokat tovább. Ez bizonyítja majd, hogy a visszajelzések alapján javítjuk a játékot” – mondta Freeman.

 

Az említett bejegyzés óta azonban 3 hét telt el, így valaki bátorkodott feltenni a kérdést, hogy mégis mikor kapunk tényleges infót arról, hogy mely kéréssel foglalkoznak a fejlesztők. Freeman egy nagyon egyszerű választ fogalmazott meg:

„A jövő héten.”

Ha minden igaz, akkor jövő héten végre a fejlesztők megmutatják, hogy min is dolgoztak az elmúlt időszakban, és hogy milyen – a játékosok által elvárt – változások valósulhatnak meg. A dolog azért is sürgető, mert a DICE hatalmas frissítést ígért március elejére, sőt valamikor nyáron az első évadnak is el kell indulnia. A furcsa a történetben az, hogy a DICE a Redditen teljesen megszüntette a rajongókkal való kommunikációt. A jövő hét viszont reményt adhat a játékosoknak arra, hogy fokozatosan egyre jobb játékot kapunk majd.

Ezt láttad már?

Vigyázzatok: Valódi játékoknak álcázva terjed egy vírus a Microsoft Store-ban

 

https://bit.ly/3JFrSnw

×