Egy gyönyörű játék képes elrepíteni egy másik világba.

Attól függően, hogy kit kérdezel, sok vita folyik arról, hogy a videojátékoknál mi a fontosabb, a gameplay, vagy a grafika. Vannak, akik azt állítják, hogy egy játék értéke csak a gameplayben rejlik, és a grafika csak hab a tortán, míg sokan vannak, akik nem nyúlnak egy játékhoz, a „csúnya”, vagy „egyszerű” grafika miatt.

Függetlenül attól, hogy mi a véleményünk a témáról, egy dolog biztos. Egy magával ragadó grafika képes minket elrepíteni abba a világba, ahol a játék játszódik.

 Íme egy lista, gyönyörű videojátékról, amelyeket már csak a szépségük miatt is érdemes játszani.

Metro Exodus

 

A Metro Exodus a Metro-sorozat harmadik része, és a sorozatban először adott a játékosoknak egy nyitott világot, amelyet felfedezhettek. A táj azonban messze nem a legszebb ezen a listán, hiszen a játék hosszú utazásra viszi a játékost a poszt-apokaliptikus Oroszországban.

Forza Horizon 4/5

A Forza Horizon 4 méltó játék a Metro Exodus után, hiszen az angol vidéken való autózás remek módja annak, hogy a játékosok elfelejtsék a Metro poszt-apokaliptikus borzalmait.

Nagy-Britannia gyönyörű megjelenítése mellett a Forza Horizon 4 azzal érdemelte ki a helyét ezen a listán, hogy a kritikusok által elismert Forza-sorozatot kiegészíti a változó évszakokkal; ez egy fantasztikus kiegészítő, amely még a legdrágább gépeket is próbára teszi.

 

A Horizon 5 pedig rátett egy lapáttal.

Crysis

Az eredeti Crysis olyan intenzív grafikával rendelkezett, hogy a megjelenéskor kapható PC-s videokártyák egyike sem volt képes a játékot a legmagasabb felbontáson futtattni. Közel egy évtizeddel később még mindig az egyik legszebb játékként állja meg a helyét. A Crysis egy FPS kalandjáték, amely egy ősi idegen építményről szól, amelyet a Fülöp-szigetek dzsungelében fedeznek fel.

 

A játék fejlesztői, a CryTek folytatta a lenyűgöző a grafikát a többi játékában is, ami később egy Remastert is kaptak. Illetve állítólag a Crysis 4 jelenleg is fejlesztés alatt áll.

Control

Az 505 Entertainment által fejlesztett 2019-es Control egy akciódús, történetközpontú kalandba vitte a játékosokat, amely megfelelt azoknak a magas elvárásoknak, amelyeket a fejlesztő a 2010-es Alan Wake-kel támasztott.

 

Az 5050 Entertainment erőfeszítéseit a játék látványvilágával jutalmazták, hiszen a Control számos díjat bezsebelt, köztük a legjobb művészeti rendezésért járó The Game Awards 2019 és a legjobb vizuális művészetért járó Game Developers Choice Awards díjat.

Red Dead Redemption 2

A Red Dead Redemption 2 nem okozott csalódást a grafika terén. Sokan, akik először játszottak a játékkal konzolokon, végül másodszor is elővették ezt a címet, hogy megtapasztalják a lenyűgöző látványt és a megnövekedett képkockasebességet.

 

A Red Dead Redemption 2 1899-ben játszódik, a vadnyugat hanyatlásának idején. A játékosok egy hatalmas nyílt világot fedezhetnek fel, amely öt fiktív államot ölel fel. Széles síkságokat, sűrű erdőket, kisvárosokat, tanyákat és nagyvárosokat fedezhetünk fel.

*A videón, egy grafikus mod is alkalmazva van.

Microsoft Flight Simulator

A Microsoft Flight Simulator 2020 augusztusában jelent meg, és lehetővé tette a játékosok számára, hogy felfedezzék a világot egy olyan időszakban, amikor a világ nagy része le volt zárva. Az Asobo Studio játéka a Bing Maps adatainak köszönhetően hihetetlenül jól adja vissza a Földet, így a játékosok a világ legikonikusabb helyszínei felett repülhetnek.

 

A játékban a Föld ábrázolása sok játékos számára a legfőbb eladási szempont. Mások számára azonban a hiteles, magával ragadó élményre vágynak. A játék grafikailag annyira megterhelő volt, hogy csak a leges legjobb gamer gépeken volt élvezhető.

Destiny 2

Muszáj ide sorolnom, hiszen tegnap jelent meg az új kiegészítője. A Destiny 2 egy gyönyörű játék, tömérdek különböző helyszínnel. A látványvilág szó szerint lélegzetelállító, részletes, színes, nem győz gyönyörködni benne az ember, ha már egyszer elkezdett vele játszani. Plusz hatalmas pozitív tény, hogy a gépigény se olyan vészes, így mindenki tudja élvezni ezt a gyönyörű játékot.

Rengeteg különböző map van a játékban, van ami mutatós zöld, van ami szinte pokolszerű, és van ami misztikus és színes.

 

Ne feledd, hogy bármilyen grafikailag gyönyörű játékhoz olyan PC-re lesz szükséged, amely képes jól futtatni azt.

Ha már a szépségről van szó.

Erős, szexi és cuki – Íme a 8 legjobb női főszereplő a videojátékokban

https://bit.ly/3JFrSnw

×