A Warzone játékosok könyörögnek egy klasszikus Fortnite funkcióért, a vaultingért, mivel ez segítene a broken fegyverek elleni küzdelemben a játékban.

A Warzone 2. szezonja egy maréknyi fegyverváltozást hozott, köztük a Bren és az MP-40-es nerfelését, amelyek a legnépszerűbbek voltak. Ezek a metafegyverek nerfelve lettek, de az egész Season 1-et uralták, ami több mint két hónapig tartott.

Most egy másik SMG titkos buffjának köszönhetően a játékosok azt kérik a fejlesztőktől, hogy a Fortnite-hoz hasonló rendszert vezessenek be, hogy az OP fegyvereket egyszerűen el lehessen távolítani.

A ‘digit_zero‘ nevű felhasználó egy Reddit-posztban felvetette, hogy bizonyos fegyvereket teljesen el kellene távolítani a játékból, ha túl erősek lesznek. Ez egy titkos buff hátterében áll, ami a PPSh-t minden idők egyik legerősebb fegyverévé tette.

The PPSH "buff" is yet another prime example of how badly this game needs a vaulting mechanic from CODWarzone

Szóval lényegében Digit Zero azt javasolta, hogy a Raven Software adjon hozzá egy vault mechanikát a játékhoz, hasonlót, mint ami a Fortnite-ban van, – sőt a Battlefield 2042 rengeteg hibája mellett, még ott is van egy hasonló funkció.

Így elkerülhető, hogy a túl OP fegyverek túl hosszú ideig uralják a metát, sőt az egész játékot.

A RICOCHET újra trollkodik.

Újabb szintre lépett a RICOCHET – Így trollkodja szét a Warzone védelem a csalókat

https://bit.ly/3JFrSnw

×