A tényleges kitiltás előtt egy kicsit meg is alázza őket.

A Warzone legújabb védelmi vonala, a RICOCHET anti-cheat december közepén élesedett az európai régióban. Bár tökéletes megoldás nincs, az első hetekben látványosan csökkent a csalók száma, ám januárra ismét birtokba vették a szervereket a nem túl legális programokkal játszadozó felhasználók. Ekkor élesedett egy olyan funkció, mely több hackert is kiakasztott. A RICOCHET a gyanús profilokat megjelölte, majd az általuk kiosztott sebzést szinte nullára redukálta, hiába lőttek 100%-os pontossággal.

Újabb hasonló funkció érkezett a hétvégén!

A fejlesztők szombaton kiadtak egy csalásokkal kapcsolatos blogbejegyzést, majd pár órával később a CharleINTEL csapata egy érdekes jelenségre lett figyelmes.

 

Az elv hasonló, mint a sebzéscsökkenéses megoldásnál, a kimenetel azonban teljesen más. Ha a védelem csalásra gyanakszik, akkor a csaló játékos számára a békésen és segédprogramok nélkül harcoló ellenfelek láthatatlanná válnak. A közösség pozitívan fogadta a fejlesztést az elmúlt napokban, kimondottan örülnek, hogy a RICOCHET a tényleges kitiltás mellett egy kicsit trollkodik a csalásra vetemedő felhasználókkal.

Egyre több cheat készítő hagyja el projektjét, sokak szerint a kifinomultabb megoldásokat alkalmazó programokat is eléri előbb-utóbb az Activision védelme, így nincs sok értelme tovább fejleszteni ezeket. Reméljük valóban igazuk lesz!

Gulag győzelem után irány a mennyország! – Újabb bizarr bug teszi tönkre a Warzone meccseket

https://bit.ly/3JFrSnw

×