Azon sem lepődnénk meg, ha szerda hajnalban már megérkezett volna egy csendes update.

Az elmúlt napokban a játékosok újra ráéreztek a PPSh-41 (VG) erejére, vissza is került a legtöbbet használt 5 fegyver listájára. Nem véletlenül történt ez, hiszen a statisztikákra is hangsúlyt fektető tartalomgyártók hamar rájöttek, hogy a fejlesztők „titokban” buffoltak a fegyveren elég nagyot, így hatalmas potenciál lakozik benne. Erről mi is beszámoltunk, hétfőn ajánlottunk is hozzá egy kiváló loadoutot.

A fejlesztők úgy buffoltak a fegyveren, hogy valójában nem állt szándékukban!

 

Nem is kellett sokat várni a hivatalos bejelentésre, kedd késő délután fel is került a jelenség a Warzone Trello oldalára. A fejlesztők pedig pár perccel később Twitteren is figyelmeztették a játékosokat. Elmondásuk szerint hibásan nőtt a fegyver alapsebzésre és az egyek testrészeken számolt szorzó is, így dupla előnyt kapott az ikonikus Vanguard SMG.

Máris munkába láttak, hogy nerfeljék a PPSh-41-et, így ha megszeretnénk tapasztalni a megnövekedett sebzést nem árt beugrani a játékba, valószínűleg szerda lesz az utolsó lehetőség erre, hacsak hajnalban már egy csendes update keretében nem orvosolták a problémát. Remélhetőleg más hibákat is ilyen gyorsan javítanak majd a Raven szakemberei, az elmúlt hét is szép bugokkal bővítette a játékot.

A legnépszerűbb fegyverek:

Visszatért egy régi kedvenc is – Így szereld fel a Warzone Season 2 öt legerősebb fegyverét

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×