Minden napra jut valami érdekesség.

Ahogy azt sejteni lehetett, a Warzone Season 2 startja nem sikerült zökkenőmentesre. Rengeteg hibába belefutottak a játékosok az első napokban és ezek száma csak egyre növekszik ahogy elérünk az első hét végéhez. Nem véletlenül döntöttek úgy a fejlesztők, hogy idén érkezik a Warzone 2 névre hallgató cím, mely teljesen új alapokra fog majd építkezni, nem a jelenlegi kódra. Ahogy láthatjuk, hatalmas szükség van erre, minden frissítés csak ront a játék amúgy sem túl jó állapotán.

A Gulag sem úgy működik ahogy kell!

I won the gulag and still went to heaven from CODWarzone

Pár órája került fel a fent videó a játék hivatalos subredditjére. A „Nyertem a gulágban, de mégis a mennybe kerültem”  cím is roppant pontos, hiszen az 1v1 után a játékos karaktere a sziget felett lebegett. Sehogyan sem tudta kiszabadítani magát az ég fogságából, így a felhők közül figyelhette csapattársait, míg azok meg nem haltak.

A kommentekben többen is jelezték, hogy belefutottak hasonló hibajelenségbe, így nagyon úgy tűnik, hogy nem egyedi hibáról beszélhetünk. Remélhetőleg a Raven munkatársai hét elejére összepakolnak egy nagyobb hotfix csomagot, mellyel a start után felmerült hibajelenségek egy részét kigyomlálhatják a játékból.

Ez már csalás? – Teljesen kikapcsolja a visszarúgást ez a trükk a Warzone-ban

https://bit.ly/3JFrSnw

×