Ma este 19:00-tól elérhetővé válik 4 újabb RTTF játékos a Mini-Release keretein belül, köztük a magyar tehetséggel, Szoboszlai Dominikkal!

Ahogy azt már több forrás is beharangozta, ma este érkezik az RTTF Mini-Release, amely 4 játékos jövetelét takarja idén. Közöttük lesz az idei legnagyobb Rating-ével Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig magyar tehetsége.

Forrás: www.dehir.hu

A további 3 játékos személye sem titok, érkezik még speciális és fejlődő lappal Riyad Mahrez, Emre Can, valamint Jason Denayer. Köztük a legmagasabb Rating a Manchester City jobb támadójáé, valamint megérkeztek a hivatalos számok minden egyes kártyához. Kíváncsian várjuk, hogyan fognak szerepelni csapataik, amik által működik majd a játékoslapok fejlődése. Dominik lapja egyébként nem néz ki rosszul, középpályán – a statjai alapján – okozhat kellemes meglepetéseket. Nyilván azon múlik minden, hogy be lehessen építeni a csapatba. Ehhez viszont szükség lesz néhány Bundesliga játékosra, esetleg az sem okozhat gondot, ha például lehetőségünk van zöld link-re Puskás valamelyik lapjával.

Ti melyiküket szeretnétek a csapatotokban tudni?

 

Kiemelt kép: www.ligue1.com

 

Ezt olvastad már?

Elkezdődött a találgatás – Így nézne ki Kimpembe RTTF lapjának végső formája

×