Új stúdió alakult Varsóban, aminek fejlesztői javarészt a The Witcher 3-on dolgoztak.

A The Witcher 3 és a Cyberpunk 2077 néhai fejlesztői a CD Projekt RED-től elbúcsúzván egy vadiúj stúdiót alapítottak Rebel Wolves néven, és már be is jelentették az első játékukat is.

Az új csapat élére Konrad Tomaskiewicza áll, aki korábban a Wild Hunt játékigazgatója és a Cyberpunk produkciós vezetője volt. De nem ő az egyetlen, aki a legendás vajákos szerepjátékon dolgozott, ugyanis a Rebel Wolves szinte minden területén olyan tehetségeket találunk, akik a dizájntól kezdve az animáción, a művészeten és a narratíván át részt vettek Geralt harmadik eljövetelében.

Ezt azért volt érdemes kiemelni, mert nem kevesebbet vettek a nyakukba, mint a készülő játékukkal továbbvinni a Witcher 3 szellemiségét. Ez azt jelenti, hogy a stúdió legelső alkotása egy mély szerepjáték lesz, amiről egyelőre csak annyit tudunk, hogy PC-re és újgenerációs konzolokra jelenik majd meg valamikor, illetve az Unreal Engine 5-ben fejlesztik, ami garanciája a lehengerlő grafikának.

Mindezeken túl egy koncepciós képet is megosztottak, amiből arra lehet következtetni, hogy egy középkori fantasy-világban játszódhat, ahol az emberek mellett, pontosabban az emberek között élnek a furcsa lények. A főhős is egy ilyen teremtmény lehet, talán egy vámpír, de könnyen lehet, hogy csak a vérszívókhoz hasonló képességekkel is rendelkezhet. Kíváncsian várjuk.

via – Destructoid, Eurogamer

Jön a Bioshock film – Big Daddy és Songbird a Netflixen óvóbácsiskodnak tovább

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×