Mostantól mindenki csak és kizárólag olyan nevet állíthat be magának a Twitchen, amit a vállalat családbarátnak, barátságosnak tart.

A világ piacvezető videóstreaming platformja, a Twitch változtatott egy nagyot a felhasználónevekre vonatkozó szabályzatán, aminek nyomán hamarosan óriási purgálás veszi kezdetét.

Az új szabályzattal azt szeretnék elérni, hogy a felhasználók családbarátabb, kedvesebb, kevésbé ellenségeskedő és mások számára ne potenciálisan sértő neveket válasszanak maguknak. Ezért egyszerűen betiltják az olyan felhasználónevek használatát, amelyek szexuális töltetűek, gyűlöletkeltésre alkalmasak, vagy kemény drogokra utalnak. Ugyanakkor az alkohol és a marihuána nem kerül tiltólistára, ezeket továbbra is szabadon lehet használni.

Az új irányelv március 1-én lép érvénybe, addig és azután pedig minden érintett felhasználót értesítenek, akiknek lesz még lehetőségük megváltoztatni a Twitches neveiket. Ehhez az Amazon egy külön eszközt is készített, így a névváltással minden előzmény, tartalom, feliratkozás, követő és bit változatlanul megmarad.

Aki viszont nem tesz eleget ennek, azt a megadott határidő lejártával kibannolják, vagyis minden fiókelőzménnyel és tevékenységgel együtt törlik a profiljukat a Twitchről. 

Kiszámoltuk, mennyi mobilnetet fogyaszt a Youtube, Twitch, Spotify, Netflix és a játékok

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×