A Tinder visszahozza a köztudatba a vakrandi fogalmát, de persze egy kicsit át is gondolja a véletlenszerű ismerkedést.

Egy új, vakrandi funkciót indított a Tinder, ami elméletileg a társ- és/vagy alkalmi partnerkeresést hivatottabb a jelenleginél személyesebbé tenni.

A vakrandi funkció lényege tulajdonképpen pontosan az, ami a valóságban is, mégpedig az embereket teljesen random összeboronálni, hogy rövid, de velős beszélgetés útján találjanak egymásra. Persze azért nem lesz annyira véletlen a dolog, mint anno az életben, a felhasználóknak ugyanis előre feltett kérdésekre kell válaszolniuk, ami alapján sorsolja össze őket valakivel.

Ezután elkezdődik az időzített beszélgetés, ahol az egyetlen kiinduló pont a kérdésre adott válaszaik. Ha az idő lejárta után az ismerkedők szimpatikusak lettek egymásnak és szeretnék folytatni a beszélgetést, akkor felfedhetik egymás előtt a profiljukat – vagyis addig azt sem tudhatják, hogyan néz ki a másik.

A Tinder szerint a Vakrandit tesztelő felhasználók 40 százalékkal sikeresebben találnak párt maguknak mint azok, akik a hagyományos módon, a profilok nézegetésével próbálkoznak. A vállalat szerint ez azért is jó, mert így olyanoknak is megadjuk a lehetőséget, akikkel első blikkre talán nem lettünk volna kíváncsiak.

Az új társkereső funkció Amerikában már bekerült az Felfedezés menübe, hozzánk várhatóan a következő hetekben érkezhet majd meg. 

Tinder

via – engadget

Melegházasság miatt nem jelenik meg a Sims-kiegészítő Oroszországban

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×