Végre friss előzetest kapott a Marvelous Europe és a Primal Game Studio közös, magyar fejlesztésű játéka, mely igen ígéretesnek tűnik.

Nagyjából egy évvel ezelőtt hallottunk először a magyar fejlesztésű Mandragora játékról, ekkor jelent meg a hivatalos Youtube csatornán az első videó is. Bár azóta nem igazán hallottunk azóta sok hírt a projektről, az szépen haladt, így nemrég

az új előzetes is megjelent.

 

A Mandragora egy komoly történettel rendelkező, oldalnézetes akció-RPG, amely láthatóan gyönyörű festmények és tragédiák univerzumában játszódik. A játék PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switchre érkezik.

Történet

„Az emberiség átadta a világot a szörnyeknek. Az emberek a téglafalak és a tudatlanság mögé bújnak. Az öröm és a gyönyör áhított ékszer, a tömegek számára elérhetetlen. Utazz egy hanyatló világban, amely lassan az entrópia káros hatásainak áldozatává válik. Hívj ki párbajra halálos bossokat, ismerkedj meg új szövetségesekkel, ellenségekkel és a kettő árnyalataival, majd hozz nehéz erkölcsi döntéseket. Sok út van, amit érdemes bejárni. Válaszd a tiédet” – olvasható a leírásban.

Sajnos megjelenési dátum egyelőre nincs, de itt tudod a Steam kívánságlistádhoz adni. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

5 év börtönre ítéltek egy orosz tinit, mert Minecraftban robbantott volna fel egy épületet

 

https://leet.hu/streamplify

×