Néha egyes Rainbow Six: Siege játékosok elképesztő bravúrt tudnak bemutatni, persze azért ehhez némi szerencse is szükséges.

Nem is olyan rég beszámoltunk nektek arról, hogy milyen szép gesztus volt a Ubisofttól, hogy a tavaly elhunyt Rainbow Six Siege profi és kommentátor KiXSTAr egy külön emléktáblát kapott a játék egyik pályáján. A szomorú halálhír kapcsán megemlítettük KiXSTAr legendás egy 8 másodperces ACE-ét is, vagyis amikor ennyi idő alatt mind az 5 ellenfelet lelőtte. Persze ma nem arról lesz szó, hogy valaki ezt megdöntötte,

de a 15 másodperces ACE sem utolsó teljesítmény.

15 second ace on new outback from Rainbow6

 

Mindattól függetlenül, hogy a gameplay bravúros, nem szabad elfelejteni, hogy szerencse is kell ahhoz, hogy ilyen ACE összejöjjön. Az elsőnek meghalt játékosok elkövették azt a hibát, hogy egy helyen voltak, és láthatóan máshová figyeltek. A többi játékos pedig éppen rosszkor volt rossz helyen. Gyanítható, hogy a kommunikációjuk sem volt megfelelő, így történehetett a játékos gyakorlatilag egy helyben le tudta lőni őket. Ettől függetlenül gratulálunk a 15 másodperces ACE-hez.

Neked mennyit idő volt a leggyorsabb ACE?

Láttad már, hogy hogy kell gyűjteni a Dropokat?

Nincs több duplicate?! – Javított droprendszerrel érkezik a Six Invitational 2022

 

https://leet.hu/streamplify

×