A Battlefield 2042 játékosai máris fenyegetően és dühösen léptek fel, miután kiderült, hogy a DICA nyárra csúsztatta az első évadot.

Miközben mindenki tudja, hogy a Battlefield 2042 nincs jó állapotban, sokan úgy gondolták a tavasszal érkező első évad elég sok hibajavítással és tartalommal érkezik, hogy segítsen kicsit feltornászni a játékosszámot. Sajnos ezt a reményt darabokra törte a bejelentés, hogy az 1. évad csak valamikor a nyáron indulhat el.

Természetesen jött a rajongók válasza: csalódottság, kiakadás, szomorúság.

A Battlefield 2042 a komoly teljesítményproblémák néhány héten belül elveszítette játékosbázisának nagy részét, ami miatt a fejlesztők elhalasztották az 1. évad elindítását, hogy kijavítsák ezeket a problémákat. Azok a játékosok, akik alig várták a frissítés javításait és az új tartalmakat, csalódottak maradtak, és közülük sokan dühösek is lettek a fejlesztőkre.

A Redditen az 1. évad késéséről szóló bejelentés alatt záporoznak a negatív kommentek. Egy kommentelő például „végzetes csapásnak” minősítette az esetet. A legtöbb játékos mérges amiatt, hogy tovább kell várni a játék hibáinak megoldására.

„Nyár elején? Most már hivatalosan is kirabolva érzem magam. A játék már most halott, temetőben lesz, mire az első évad végre kijön” – írta egy játékos.

Season 1 delayed till summer from battlefield2042

 

Persze vannak olyanok is, akik ennél optimistábbak.

„Szerintem ideje lenne egy lépést tenni hátra, venni egy mély levegőt, és rájönni, hogy ez néha így működik.”

A DICE a következő frissítésben exkluzív csomagot ad azoknak, akik már kifizették a Season 1 Passt. Kárpótlásként jár egy Specialist skin, egy fegyver-és járműskin, egy melee weapon és egy Player Card.

Te megvárod az első évadot?

Borítókép: SKizzleAXE

Ezt láttad már?

Újabb gyöngyszem a videókártya piacon? – A 4GB-os budget király is színre lépett

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×