Úgy látszik, hogy új felvillanyozó skinek érkeznek a PBE szervereire. Emellett Xayah presztízs kiadását kap, és végre megérkezik a várva várt Ekko skin is.

A Riot Games újabb bajnokokkal bővíti a játék ” elektromos” skin vonalát. Egy új LoL PBE előzetesben Kassadin, Qiyana és Shen is csatlakozik a Shockblade univerzumhoz.

Korábban az egyetlen bajnok, akinek volt Shockblade skinje, az Zed volt, ami még 2012-ben jelent meg. Ennek eredményeképpen ez lehet a Riot kísérlete arra, hogy egy alternatív univerzumot hozzon létre a Shockblade vonal számára, hasonlóan ahhoz, ahogyan a Star Guardian és az Odyssey skin vonalak mind egy külön univerzumban léteznek Runeterra kanonikus világától.

 

A skinek mind ugyanazt a képletet követik, rengeteg kék elektromossággal, ami a Summoner’s Riftben áramlik rajtuk keresztül. Az alap- és végső képességeiket villámló szikrák és a hozzájuk illő elektromos hangeffektek tarkítják.

A Riot kiadja Xayah Brave Phoenix skinjének presztízs kiadását is, amely a lázadót rózsaszín és arany színbe öltözteti a szokásos piros és zöld helyett, amit a skin eredeti dizájnjánál láthattunk. Az összes képessége is megkapta a presztízs kezelést, és elegáns arany árnyalatot kapott az egész készlet.

 

Végül sok Arcane-rajongó már alig várja, hogy megvehesse Ekko közelgő Firelight skinjét, amely a sikeres TV-sorozatból származó régebbi kinézetét másolja. Felismerhető bagolymaszkja, zöld kabátja, narancssárga sálja és ikonikus fehér haja mellett. Recall animációjában a feltaláló felpattan a légdeszkájára, hogy visszarepüljön a bázisra.

A játékosok hamarosan kipróbálhatják ezeket a skineket a League PBE-n.

Te maineled bármelyiket?

5 lane, 5 bajnok – A legmagasabb győzelmi arányok a 12.2-es frissítésben

https://leet.hu/streamplify

×