Amikor az emberek problémákba ütköznek megpróbálnak valamit kitalálni, amivel kiküszöbölhetik a problémát, ezek az ötletek ezt a célt szolgálják.

Minden nap használunk különböző találmányokat, sőt most az egyiken éppen ezt a cikket olvasod. Az elmúlt évtizedek során viszont rengeteg olyan találmány készült, ami az életünk megkönnyebbítését szolgálja. Ezekből rengeteg befuccsolt, de vannak olyanok, amelyek valóban géniusznak nevezhető találmányok.

Ezért arra gondoltam, hogy nézzünk meg ezek közül párat, ami valóban hasznos!

Számológép-egér

Egy találmány az irodai munkás számára. Nem kell a billentyűzethez külön nyúlkálni, rengeteg irodai munkás életét megkönnyebbítheti. Ám szerintem nem használják széleskörökben.

Bluthooth hangszóró a zuhanyfejre

Szerintem az emberek nagy része szokott zenét hallgatni fürdés közben. Ám a mobilból érkező hangot sokszor elnyomja a víz hangja. Ezért erre a tökéletes megoldás a hangszórós zuhanyfej.

200 IQ terminálpanel

Ez a terminálpanel időközönként megváltoztatja a számok helyzetét, így sokkal nehezebbé teszi a bankkártya adatok lopását. Itthon sajnos még nem láttam ilyet.

Mosdójelző

Ez biztos furán hangzik először, de biztos jártatok már úgy, hogy valakire rányitottatok, vagy akár megrángattátok az ajtaját miközben elfoglalt egy helyet a mosdón. Nos ezzel a találmánnyal elkerülhetőek ezek a kínos pillanatok.

Mikró és pirító egyben

Reggelit készíteni sokszor a legnehezebb dolog. Mindenre odafigyelni sokszor nehéz és időigényes. Ezért tökéletes találmány ez a mikró és pirító egyben. Két dolgot egy helyen egyszerre elintézni.

Időjós-tükör

Ez a tükör megmutatja, hogy milyen időre számíthatunk kint. Ám ez jobb lenne egy szobában, amikor felkelsz, hogy tudd milyen ruhát kell felvenni.

Buborékgarázs

Tökéletes találmány, ha valóban nagyon félted az autódat. Egy erős jégeső rengeteg kárt tud tenni a fényezésben, sőt akár az egész esztétikában is.

A bárpult, ami hidegen tartja az italodat

Képzeljétek el egy kisebb kiszerelésben, otthoni használatra. Nyár van, meleg, és az üdítőd pedig pillanatok alatt meleg lesz két kör között. Tökéletes kis kütyü lenne.

Próbafülke, különböző világításokkal

Legtöbb próbafülke olyan világítással rendelkezik, ami a lehető legtöbb fényt nyújtja, ez sokszor megtévesztő lehet a vásárlásoknál. Ezért ez a fülke többféle világítást biztosít a vásárlóknak, hogy valóban jól válasszanak.

Neked melyik találmány tetszik a legjobban?

A vége nem is a vége – A legnagyobb cliffhangerek a játékokban (Videó)

https://leet.hu/streamplifyforrás: incrivel.club

×