Egy konzolokat árusító bolt nemrég írásban figyelmeztette vásárlóit, hogy alaposan gondolják át, mielőtt PlayStation 5-öt vásárolnak.

Bár való igaz, hogy néha még mindig elég nehéz PS5 konzolhoz jutni, azért már nem olyan vészes a helyzet, mint a gép megjelenésekor. Már előfordul az is (leginkább külföldön, de hazánkban is), hogy a boltok polcain is hozzájuthatunk a hőn áhított konzolhoz. Azonban most egy boltban érdekes felirat volt olvasható.

„Mindenki jól gondolja meg, mielőtt PS5-öt vásárol”.

A fenti felirat egy belgiumi boltban olvasható, ahol arra hivatkoznak, hogy a Microsoft – Activision-Blizzard felvásárlás után a Call of Duty Xbox exkluzívvá válhat. Természetesen a hírekből már tudjuk, hogy ez jódarabig nem fog megtörténni, az Xbox vezetősége ugyanis egyértelművé tette, hogy a franchise egyelőre elérhető lesz PS-en is.

„Figyelem gamerek! A Microsoft megvásárolta az Activisiont! Alaposan gondoljátok át, hogy milyen konzolt vesztek” – írták a boltban. Hogy a lényeg is ott legyen, a „CALL OF DUTY” is megjelent a gondosan elhelyezett papíron.

 

Valóban érdekes eset a Microsoft felvásárlás, azonban igen különös, hogy emiatt egy bolt befolyásolni kívánja, hogy a vásárlók milyen konzolt vásároljanak maguknak. Ráadásul úgy, hogy az Xbox exkluzivitás nem is igaz.

Való igaz, hogy a felvásárlással több franchise került a Microsofthoz, ám hogy ezek közül melyik lesz exkluzív, az még kérdéses. Valószínű azonban, hogy ez tényleg befolyásolni fogja az embereket abban, hogy milyen konzolt válasszanak, ám nem vagyok benne biztos, hogy egy bolt kell ezt eldöntse. Ti mit gondoltok erről?

Ezt láttad már?

A legerősebb gamer CPU valaha? – Másfél millióért árulják Kínában a kiadatlan Intel processzort

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×