A Riot Games felfedte a terveket.

A legutóbbi Valorant frissítésben az adatbányászok találtak egy különös hátteret, melyen egy tigris feje rajzolódott ki. Akkor még azt gondolták, hogy ez csak egy későbbi Night.Market időszak háttere lehet majd, de hétfő délután kiderült, hogy a Riot Games ennél sokkal komolyabb terveken törte az agyát az elmúlt időszakban.

Ingyenes pass és egy új Bundle is érkezik a héten, de a Night.Market sem marad el!

 

Január 31-én délután a Valorant fejlesztői publikáltak egy promóciós videót, melyben visszaköszönt a korábban megtalált tigris ikon is. A kínai újévet szeretnék ők is megünnepelni a többi népszerű játékhoz hasonlóan, egyaránt kedvezve a fizetős és ingyenes játékosoknak is.

 

Az Arcane x Riot eventhez hasonlóan ezúttal is érkezik egy ingyenes Pass, melynek segítségével az elmúlt hónapok alapján Gun Buddy-kat, Spray-eket vagy épp Bannereket oldhatnak fel bármiféle fizetés nélkül a játékosok. A fizetős Tigris Bundle-ben az alábbi fegyvereket találhatjuk majd meg:

  • Shorty
  • Spectre
  • Phantom
  • Operator
  • Melee

A csomag ára egyelőre ismeretlen, nagy eséllyel csak holnap derül ki, amikor a v4.02-es frissítés megérkezik az NA/LATAM/BR régiókba.

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×