Ahogy felröppent a hír, hogy a TOTY-t követő Promo a Future Stars lesz, egyre több információ lát napvilágot arról, hogy mire is számíthatunk hamarosan.

Mai előző cikkünkben már említést tettünk arról, hogy a Future Stars Token-ek megszerzése a holnapi naptól kezdetét veszi, amivel – minimálisan – metszi a TOTY eseménnyel az azt követő Promo-t. Kíváncsian várjuk már, hogy milyen opciók lesznek elérhetők a beváltások során, bízzunk benne, hogy ismét egy olyan pozitív élményben lesz részünk, mint a Winter Wildcards során.

 

Forrás: www.charlieintel.com

A Future Stars kapcsán újabb érdekes információk láttak napvilágot, hála a Twitter-en aktív Donk nevű felhasználónak. Ebben olyan tudnivalókat sikerült kiszivárogtatnia a nagyvilágnak, hogy mit is várhatunk a közelgő Promo-val kapcsolatban. Íme:

A Token-ekről már tudunk, viszont az új infó, hogy ebből 28 db lesz elérhető és megszerezhető. Ezen kívül érkezni fog egy garantált Future Stars lapot tartalmazó csomag is, valamint 2 játékos: az egyik Jeremie Frimpong, a Bayern Leverkusen 21 éves védője, neki 2 verziója is elérhető lehet a játékban, egy 86-os és egy 88-as. A másik pedig a szintén 21 éves Conor Gallagher, a Crystal Palace angol középpályása, ő egy 89-es lappal fog megjelenni a Promo során. A zsetonok beváltásáról még Donk kapcsán annyit, hogy Criminal-al karöltve készítettek egy tervet, hogy vajon hogyan is nézhetne majd ki a Token-ek beváltása, valamint, hogy milyen jutalmakra számíthatunk. (Figyelem, ez csak egy koncepció, nem pedig a tényleges!)

Ti várjátok már?

 

Kiemelt kép: www.cpfc.co.uk

 

Ezt olvastad már?

Bréking! – Hamarabb kezdődhet a Token gyűjtés!

 

 

 

×