A Warzone játékosok felháborodtak, mivel egy állítólag javított slide cancel glitch még mindig tönkreteszi a meccseket.

A mozgás hatalmas szerepet játszik a Warzone-ban, mivel a játékosok mindig új módszereket találnak ki, hogy növeljék a lábmunkájukat. De a csúszással és az ugrásokkal kapcsolatban rengeteg hiba volt, mióta a Warzone az új mapra érkezett.

Olyannyira, hogy a második szezont elhalasztották, hogy a fejlesztők a hangsúlyt fektessenek a bugok kijavítására. A Warzone játékosok imádkoznak, hogy a Raven Software megoldja a slide cancelel kapcsolatos visszatérő probléma megoldását.

A játékosok már hónapok óta jelentettek egy olyan hibát, amikor a slide cancel néha megakadályozta őket abban, hogy lőjenek a fegyverükkel.

Ahogy egy régebbi, 2021. augusztus 14-i videón látható, ez nem egy új dolog, szóval legalább fél éve kísérti a játékosokat. Ezt a problémát szerencsére kijavították, és eltűnt a játékból.

Azonban a bug visszatért a Vanguard integrációjával.

Egy Reddit-posztban ‘jichapm’ arról számol be, hogy a probléma visszatért, és rosszabb, mint valaha. Több játékos is észrevette, hogy ez a slide cancel glitch elég gyakran előfordul, különösen, ha egyenetlen terepen mozognak. Az egyik Redditor azt írta: „Velem gyakran előfordul, amikor nem síkfelületen vagyok, és különösen, ha egy dombon próbálok lefelé lesiklani”.

Aim lock after sliding from CODWarzone

Ezt a bugot nem lehet megakadályozni, de a közösség azt javasolta, hogy ne csússzunk le a dombokon, mivel úgy tűnik, hogy ez akkor történik, amikor magasságot változtatunk – ami elég sok van Calderán. A játékosok remélik, hogy a február 14-i Season 2 megjelenésig ez megoldódik, mivel sokakat frusztrál.

Veletek is előfordult már?

Végre hozzányúltak a Warzone repülőihöz – Ám nerf helyett buffolták őket

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=productborítókép: Attach

×