A Google kicsivel több mint egy hónap alatt betartotta az ígéretét.

Szerdán a Google bejelentette, hogy nyilvánosan is élérhetővé vált az új alkalmazásának béta verziója, amivel a Windows számítógépeden Androidra kifejlesztett játékokkal tudsz játszani. A játékok mellett az, egyéb alkalmazások is elérhetőek.

A program neve Googe Play Games, ami nem összekeverendő a Microsoft által beépített Windows 11-es programmal, hiszen ez teljesen független, zárt körben tesztelt rendszer, így előreláthatóan jóval több játékot fog támogatni.

Először december elején beszélt a Google arról, hogy egy ilyen programon dolgozik, és a cél, hogy a Play Áruház játékait támogassa. Szóval kicsivel több mint egy hónap alatt a Google el is hozta nekünk az igért „terméket”.

Mivel a program ugyan azt a fiókot használja, mint a Play Áruház, a felhasználó hozzáférést kap azokhoz a játékokhoz, amivel a mobilján is játszik. A mobil és a gép össze van kötve, így a teljesítmények és az előrehaladás mindkét platformon folytatható.

Ám most jön a rossz hír…

A Google egyelőre csak Kelet-Ázsiában indította el a bétát, hiszen ott van a legtöbb mobil játékos felhasználó. Mindenki más csak jelentkezhet a bétára, ám még nem tudni, hogy mikor válik világszerte elérhetővé a Googe Play Games.

Te szoktál játszani a telefonodon?

Mégsem elég mindenre a 4GB VRAM? – Saját magát köpte szemközt az AMD

https://leet.hu/akcioeso/

×