Az elmúlt napokban teljesen megváltozott a textúra.

A Warzone Pacific megjelenésekor a battle royale módba az új fegyvereken kívül bekerültek a Vanguardban feloldott különféle camo-k is. A játékosok akkor elégedettségüket fejezték ki, hiszen nagyon kellemesen néztek ki a fegyverskinek a Warzone játékmotorja alatt. A felhasználók egy része inkább a Gold, Diamond és Atomic kinézetek feloldására megy rá, minthogy komoly pénzeket verjen el a játék shopjában.

A napokban ez is megváltozott, ocsmányul néznek ki a nehezen feloldott jutalmak!

 

JGOD hívta fel a felhasználók figyelmét a jelenségre, melyről egyelőre még nem lehet eldönteni, hogy bug vagy inkább feature. A fenti videóban pár másodperc alatt összehasonlíthatjuk a decemberi állapotokat a pár napja behozott változásokkal. Ég és föld a különbség, a korábban gyönyörű textúrákra csak nyomokban emlékeztet a jelenlegi felhozatal. 

Érhetetlen, hiszen a Diamond szinte nem változott semmit, míg az Atomic talán egy fokkal még javult is a korábbi állapotokhoz képest. A közösség abban reménykedik, hogy nem direkt csúfították el a Gold Camo-t a fejlesztők, hanem ez is csak egy újabb bug a listában. A Warzone fejlesztői csütörtökön már meg is kezdték a hibák kijavítását, késő délután meg is érkezett az első aprócska patch.

Itt egy kis füst, ott egy kis tűz – A 7 főbűn, amit elkövethetsz PC építéskor!

https://leet.hu/akcioeso/

×