Már mindenkit foglalkoztat a kérdés, hogy kik alkotják az idei Team of the Year csapatát, ahogyan az is, hogy ki lesz az, aki 12. tagként csatlakozik majd.

A mai napon napvilágot látott egy kiszivárgás, ami leleplezi az idei Team of the Year csapatát. Sokaknál ez nagy port kavart, hiszen számos olyan poszt és komment érkezik, ami szerint – ha ez így marad – nem mindenki érdemelné meg a TOTY lapot.

Amennyiben ez így marad, akkor felmerül a kérdés, hogy vajon ki lesz a 12. játékos, aki csatlakozni fog a TOTY 11-hez? Az esetek nagy többségében 4 olyan név merül fel, akit szeretnének látni a +1 helyen: Cristiano Ronaldo, Trent Alexander-Arnold, Mohamed Salah, valamint Karim Benzema.

Forrás: www.insider.com

Kérdés az is, hogy vajon mennyire biztos ez, hogy a fent említett 11 játékos fogja alkotni az idei TOTY-keretet? A másik fontos dolog pedig, hogy – mivel tavaly nem volt ilyen – idén lesz-e valakinek 99-es lapja? Mindenesetre, mi kíváncsian várjuk, hogy holnapután ki lesz az a 3 játékos, akiket a TOTY támadói között tudhatunk?

Szerintetek ki lesz a 12. játékos? Lesz vajon idén 99-es kártya?

 

Kiemelt kép: www.mirror.co.uk

 

Ezt olvastad már?

Ezekre számíthatunk az elkövetkezendő napokban, a FIFA 22-ben!

 

×