A Harry Potter-témájú Hogwarts Legacy játék a hírek szerint 2023-ra csúszik.

A hír majdnem napra pontosan egy évvel azután érkezett, hogy a Warner Bros. Games 2021-ről 2022-re halasztotta a Hogwarts Legacy-t. Akkor azt állították, hogy „a lehető legjobb élmény megteremtése az egész varázsvilág és a játékrajongók számára a legfontosabb számunkra, ezért megadjuk a játéknak a szükséges időt”.

A Sacred Symbol podcast házigazdája, Colin Moriarty arról számolt be, hogy „a színfalak mögött azt hallottam, hogy a játék nem jelenik meg idén”, és „valamiféle bajban van”.

A házigazda nem bizonygatja az állítást, és ahogy az várható volt, a Warner Bros. részéről egyelőre nincs hivatalos hír, de a pletyka táplálja a már létező spekulációkat, miszerint a játék bajban van.

Ahogy Tom annak idején beszámolt róla, a Hogwarts Legacy-t hivatalosan tavaly szeptemberben jelentették be a Sony nagy PlayStation 5 bemutatója során, miután 2018-ban először egy korai szivárgás jelent meg, amit az Eurogamer bélyegzett le, hogy valódi.

 

A játék korai traileréből kiderült, hogy a Hogwarts Legacy egy third-person adventure játék lesz, amely a Roxfort területén és környékén játszódik, a cselekmény pedig az 1800-as években játszódik – jóval azelőtt, hogy Harry Potter vagy Newt Scamander pálcát rázott volna.

Lehet, hogy most nem örülünk a további 1 éves eltolásnak, de ez csak jó hír lehet, mivel a játékot csak akkor adják ki amikor valóban kész lesz. Így nem kapunk egy félkész játékot a pénzünkért.

Te kifogod próbálni?

Még jobban megérheti az új i5? – Húzhatjuk a K nélküli Intel processzorokat is

https://leet.hu/akcioeso/

×