Ezúttal sem voltunk híján izgalmas pillanatoknak.

Január harmadikán vette kezdetét a WePlay Academy League legújabb szezonja, mely kiváló lehetőséget nyújt a feltörekvő, ám roppant tehetséges játékosoknak. Elég csak torzsira gondolnunk, aki Season 2-ben és Season 1-ben is a Mouz NXT csapatának tagjaként dominálta az egész mezőnyt. A vezetőség is elégedett volt az eredményekkel, pár napja robbant a bomba, hogy torzsi már a nagycsapatot erősíti januártól. 

A legjobb az egészben, hogy mindenki profitálhat a versenysorozatból. A csapatok új tehetségeket fedezhetnek fel, a játékosok nagyközönség előtt villanthatják meg tudásukat

a nézők pedig mindezt magyar kommentárral is végigkövethetik!

Hiba lenne kihagyni a magyar nyelvű közvetítést, hiszen rengeteg kellemes pillanatot szerezhetnek nekünk ezek a mérkőzések. Ezúttal a hétvége legjobb megmozdulásait gyűjtöttük össze:

Banjo – Fnatic Rising

A fnatic Rising finn játékosa is nagyot villantott a hétvége folyamán. Egy elég keménynek ígérkező 1v3 szituációt hozott le játszi könnyedséggel, első ránézésre meg sem mondaná az ember, hogy egy szinten játszanak ezek a játékosok. Kihasználta a plant okozta ritmuskiesést, majd tökéletes időzítéssel darálta le a NaVi Junior játékosait.

Latt1k – Na’Vi Junior

Latt1k neve nem először kerül elő a klipválogatások során, kétség sem fér a fiatal orosz AWP-s tudásához. Egy magabiztos noscope-pal indult neki a 2v1 szituációnak, ezek után a pszichikai főlénynek hála szinte borítékolható volt a siker.

Kenshin – EF Academy

A török játékos bebizonyította, hogy ha Mirage mozi védelméről van szó, akkor más neve fel sem merülhet. Két oldalról érkezett a Furia Academy támadása, de ez sem akadályozhatta meg abban, hogy négy öléssel zárja a kört.

Ha szeretnétek élőben követni az ezekhez hasonló megmozdulásokat, nézzetek be a verseny élő, magyar nyelvű közvetítésébe is.

https://leet.hu/samsung/

×