Ezennel acoR kikerült a kezdőcsapatból, így a magyar játékos kezébe kerül az AWP.

A MOUZ hivatalosan is bejelentette, hogy Torzsás „⁠torzsi⁠” Ádám veszi át a csapatnál a mesterlövész szerepet, miután a kispadra ültették Frederik „⁠acoR⁠” Gyldstrandot. A 19 éves játékosról korábban is pletykálták, hogy jelölt lehet az AWP szerepének átvételére a nemzetközi csapatban, miután az acoR-nál már rezgett a léc.

A magyarok büszkesége, torzsi hat hónap után kapott meghívást, miután a MOUZ NXT tagja lett, ahol a WePlay Academy League bajnoka volt. Torzsit korábban magyar csapatokban láthattuk bravúrozni, leginkább a Budapest Five-ban és a Salamanderben.

Most bejelentette: a MOUZ-nál folytatja a harcot.

 

„Köszönöm a nagyszerű lehetőséget. Remélem, sikerül felülmúlnom mindenki elvárásait. A tavalyi év tele volt meglepetésekkel, és úgy gondolom, hogy a Mouz NXT-vel mi voltunk a legjobbak. A főcsapathoz való csatlakozás egy új fejezet számomra! Nagyon szeretem őket, és sok sikert kívánok nekik!” – írta torzsi a Twitteren.

A változás a nemzetközi csapatban bekövetkezett átalakítások nyomán történt, hiszen elbúcsúzott Robin „⁠ropz” Kool régi sztárjátékos, aki állítólag a FaZe-hez csatlakozik. A csapat felállása tehát most így néz ki:

Australia Christopher „⁠dexter⁠” Nong
Slovakia David „⁠frozen⁠” Čerňanský
Lithuania Aurimas „⁠Bymas⁠” Pipiras
Hungary Ádám „⁠torzsi⁠” Torzsás

Denmark Frederik „⁠acoR⁠” Gyldstrand (kispad)
Netherlands Chris „⁠chrisJ⁠” de Jong (kispad)

 

https://leet.hu/akcioeso/

×