A felhasználók egyszerű megoldást javasolnak.

A Warzone Pacific-et elstartoltató, december elején érkezett frissítés több alapvető játékmechanikához is hozzányúlt. Ezek közzé tartoztak a gázmaszkokat is érintő változások, mely papíron pazarul megoldották az összes problémát, így a közösség nagy lelkesedéssel kezdte el újra használni a tárgyat. A fejlesztők azt ígérték, hogy a gázmaszk animációja megvárja az újratöltés, Armor Plate felhelyezés vagy épp gránátdobálás befejeztét, így nem zavar bele in-game történésekbe.

Nem teljesen fedi a valóságot a fenti állítás, rengeteg helyzetben problémás a Gas Mask használata továbbra is!

Why we need a gas mask toggle from CODWarzone

 

Szinte minden nap találkozhatunk a fenti videóhoz hasonló mozgóképpel a közösségi oldalakon, ám most valamiért több ezer upvote-tal adta a közösség a fejlesztők tudtára, hogy valamit végre kezdeni is kellene a problémával. Ahogy látható, pár másodperc alatt legalább 3 alkalommal zavart be a harcba a Gas Mask animációja, így hősünk pillanatok alatt elveszítette a tűzpárbajt.

A közösség ötletes megoldást talált ki a helyzet rendezésére. Szeretnék, ha a játékba bekerülnek egy „toggle” opció a Gas Maskkal kapcsolatban, így választhatnának a játékosok a manuális/automatikus felhelyezés között. Reméljük a fejlesztők figyelik az ilyen visszajelzéseket, és reagálnak ezekre az elkövetkezendő hetekben.

Gyorsan cserélődik az élmezőny – Így szereld fel a Warzone 5 legerősebb fegyverét

https://leet.hu/samsung/

×