A madarak után már a macskák is szabotálnák Elon Musk műholdas internetét, ami azért vicces, mert láthatólag nagyon imádják.

Nagyon úgy néz ki, hogy a kínaiakkal ellentétben a macskák nagyon is szeretik Elon Musk műholdas internetét. Addig legalábbis, amíg kellenek hozzá speciális vevőkkészülékek, melyeket a cicák bizonyítottan imádnak. Ennek oka pedig nagyon egyszerű: működés közben kiválóan melegít.

Akinek van macsekja, annak nyilván nem kell magyarázni, hogy a kedvencek imádják a meleg helyeket, így ha tehetik, akkor simán ráfekszenek és „elgarfieldkodnak” minden olyan dolgon a lakásban, ami hőt bocsájt ki. Mint kiderült, a Starlink kezdőszettjéhez járó tárcsa kiválóan fel tud melegedni, amit a kint tartott (vagy csak kiengedett) cicák azonnal meg is találnak maguknak.

Egy Starlink előfizető, Aaron Taylor például nem is egy, hanem rögtön öt kifejezetten elégedettnek tűnő macskáról készített képet, akiknek a kedvenc helye lett a műholdas vevőegység meleg tárcsája:

Az viszont már egy másik kérdés, hogy ezek a cuki állatok mennyiben befolyásolhatják a műholdas kapcsolatot. Eddig ugyanis úgy tűnik, hogy az állatok képesek lehetnek bezavarni a szolgáltatás rendeltetésszerű működésébe, legalábbis korábban többször lehetett arról hallani, hogy a tárcsára rászálló madarak miatt romlott a kapcsolat sebessége.

via – Futurism

https://leet.hu/akcioeso/

×