Íme egy videó azon Rainbow Six: Siege játékosok számára, akik sosem játszhattak Jägerrel és Bandittal úgy, hogy ACOG volt a fegyveren.

Megmondom őszintén, én olyan Rainbow Six: Siege játékos vagyok, aki imádja az ACOG-ot. Nem is értem, hogy miért nincs már a Siege-ben több olyan védő operátor, akinek a fegyvere rendelkezik ezzel a sighttal. Régen többek között Rook, Doc, Jäger és Bandit is használhatta védőként az ACOG előnyeit, ám a fejlesztés során ezt kivették. Természetesen ennek sok játékos nem örült, így évek óta pörögnek a mémek, hogy kérjük vissza az ACOG-okat.

Ilyen volt régen Jägerezni és Banditozni ACOG mellett.

Nemrég valaki egy nosztalgikus videót tett közzé abból az időből, amikor még a védők körében is elérhető volt az ACOG, széles körben. Amint látható, akkor nem csak az éjszakai map volt jelen, de a védők számára egy teljesen más élmény volt a játék. Az ACOG nagyban hozzájárult ahhoz, hogy több killt szerezzünk védőként.

Here are for the people who never had the chance to use a-cog for Jager and Bandit!!! from Rainbow6

 

Ez persze már csak nosztalgia, hiszen a fejlesztők valószínűleg sosem hozzák vissza ezeket a lehetőségeket. Pedig azok, akik akkor játszottak tudják, hogy „bezzeg régen minden jobb volt”.

Ezt láttad már?

Új fegyverek és kozmetikai tárgyak – In-game videón a R6S Y7S1 újdonságai

 

https://leet.hu/akcioeso/

×