Néhány jövőben érkező tárgy már ott lapul a fájlokban.

Bár még a Y6S4 is egy hónapja indult csak, máris készülnek a fejlesztők a Rainbow Six Siege következő szezonjára és évére. Korábban már több információt is megtudhattunk a leakereknek hála, így nem titok, hogy egy kicsit átdolgozott rendszerrel érkezik majd a Pass, lehetőségünk lesz Premium tartalomért is fizetni. Nagy eséllyel a szezon elején debütálhat majd a Test Serveren már elstartoltatott TDM mód is, melyekről pozitív visszajelzések érkeztek az első hetekben.

Új fegyvereknek, skineknek sem leszünk híján!

all y7s1 leaks so far from Rainbow6

 

Pár órája posztolta ArvidFluer a fenti videót a Rainbow6 subredditjére, mely összefoglalja nekünk a Y7S1 in-game is megtalálható újdonságait. Pillantást vethetünk az új fegyverekre is, ezekkel kezdődik az összefoglaló. A nem is olyan rég megjelent Ace Elite skin után úgy tűnik, hogy Nomad lesz a következő, hiszen az animáció is ott lapul már a fájlokban.

Számíthatunk új Rick and Morty kollaborációra is, illetve a videó második felében bemutatott Black Ice skinek is tiszteletüket tehetik hamarosan a játékban. Érdemes várni a Y6S4 következő frissítését, hiszen ekkor újabb információkat halászhatnak elő adatbányász barátaink, így időben értesülhetünk a következő Siege év első nagy durranásairól.

https://leet.hu/samsung/

×